heidenvelde-3met-teskt

Ja ik kies mijn weg! Jarenlang koos ik niet voor de weg die voor mij lag. Alle beslissingen werden met het hoofd gemaakt en alle lichamelijke signalen werden genegeerd. Ik koos vooral voor het pad dat van mij verwacht werd en ik paste me waar nodig aan. Het zorgde voor vermoeidheid en een drang naar voldoening die maar niet kwam. Ik voel de energie en vrijheid nu ik weer terug ben op mijn eigen pad en ik weer in verbinding sta met mijn hoofd en lijf.

Mijn zandpad

Mijn zandpad begint in mijn kinderjaren in Schiedam. Een vrolijke noot, altijd positief en ontzettend nieuwsgierig naar het leven. In deze tijd ontwikkel ik de hang naar eerlijkheid, vriendschap en oprechtheid. Eigenschappen die mij tot dusver veel mooie en minder mooie ervaringen in het leven hebben gebracht. 

Na mijn afstuderen aan de hogeschool in Den Bosch ben ik begonnen aan mijn professionele zandpad. In het begin was het zoeken naar mijn route, maar uiteindelijk vond ik mijn plek bij P&G Nederland. Hier ging ik aan de slag in de Sales en Marketing. Binnen dit bedrijf heb ik mezelf in verschillende teams en in een continu veranderende omgeving mogen ontwikkelen. Niet alleen op professioneel vlak heb ik in deze 11 jaar ontwikkelingen gekend. Naast mijn werk ben ik gelukkig getrouwd met mijn partner en had ik de eer om moeder te worden van 2 gezonde jongens. 

Vijf jaar geleden begon bij mij het verlangen naar verandering. In mijn huidige baan had ik mijzelf ontwikkeld als een persoon die goed kon luisteren, begeleiden en vragen kon stellen. Ik bemerkte dat dit deel van mijn functie meer energie gaf dan al het andere. Van daaruit ben ik op zoek gegaan naar een opleiding coaching waarbij de manier van coachen dicht bij mijzelf staat. Ik kwam uit…

Inmiddels heb ik een prachtige en rustige praktijk aan huis waar ik individuen of gezinnen kan begeleiden. Naast mijn praktijk aan huis maak ik ook gebruik van de natuur in en rondom ons huis. Tijdens een wandeling kan datgene wat vastzit loskomen.

Samen zullen we je kracht ontdekken en je zult ervaren hoe het voelt om op je eigen plek te staan en om te bewegen. Alles wil vooruit! Ook voor jou is je pad beschikbaar. Kies jij hem?

De weg koos jou, kies jij ook hem?

Bron:
Hans Stolp naar Dag Hammarskjöld
Uit: Kijken met de ogen van je hart, Ten Have, 2004

Ben je benieuwd naar je eigen pad? Wil je anders met je patronen en gevoelens omgaan? Energie, liefde en levensgeluk ervaren?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.