heidenvelde-3met-teskt

Ja ik kies mijn weg! Jarenlang koos ik niet voor de weg die voor mij lag. Alle beslissingen werden met het hoofd gemaakt en alle lichamelijke signalen werden genegeerd. Ik koos vooral voor het pad dat van mij verwacht werd en ik paste me waar nodig aan. Het zorgde voor vermoeidheid en een drang naar voldoening die maar niet kwam. Ik voel de energie en vrijheid nu ik weer terug ben op mijn eigen pad en ik weer in verbinding sta met mijn hoofd en lijf.

Mijn zandpad

Ik begon na mijn afstuderen (Hogeschool in Den Bosch) aan een professioneel zandpad te werken. In het begin was het zoeken naar mijn route, maar uiteindelijk vond ik mijn plek bij P&G Nederland en hier ging ik aan de slag als Sales en Marketing medewerkster voor de binnendienst. Binnen dit grote bedrijf heb ik mezelf binnen verschillende teams en in een continu veranderende omgeving mogen ontwikkelen. Niet alleen op professioneel vlak heb ik vele ontwikkelingen gekend. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn partner en had de eer om moeder te worden van 2 gezonde jongens.

Na een jaar of 8 begonnen de kriebels voor wat anders. Mijn zandpad met uitdagingen en zelfontwikkeling was een geasfalteerde weg zonder zelfontwikkeling en uitdagingen geworden. Ik had behoefte aan zelfontwikkeling en ik was heel benieuwd naar datgene wat ik mezelf nog te bieden had. Op mijn werkplek werd ik nieuwsgierig naar coaching en begeleiding. Van daaruit ben ik op zoek gegaan naar de opleiding coaching en een manier van coachen die het dichtst bij mezelf staat. Ik kwam uit bij opleidingsinstituut True North te Rotterdam. Hier ervaarde ik mijn eigen kracht, mijn eigen plek en was ik na ruim twee jaar een goed opgeleide coach voor persoonlijke-/familiebegeleiding en team- en organisatiebegeleiding. Het systemisch coachen zorgt voor een gevoel van thuiskomen. Het geeft me zelfkennis die zorgt voor stroming, energie en levensgeluk. Dit alles heeft me gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Inmiddels heb ik een prachtige en rustige praktijk aan huis waar ik individuen of gezinnen kan begeleiden. Naast mijn praktijk aan huis maak ik ook gebruik van de natuur in en rondom ons huis. Tijdens een wandeling kan datgene wat vastzit loskomen.

Samen zullen we je kracht ontdekken en je zult ervaren hoe het voelt om op je eigen plek te staan en om te bewegen. Alles wil vooruit! Ook voor jou is je pad beschikbaar. Kies jij hem?

De weg koos jou, kies jij ook hem?

Bron:
Hans Stolp naar Dag Hammarskjöld
Uit: Kijken met de ogen van je hart, Ten Have, 2004

Ben je benieuwd naar je eigen pad? Wil je anders met je patronen en gevoelens omgaan? Energie, liefde en levensgeluk ervaren?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.