Persoonlijke Coaching

Samen gaan we jouw pad op. Tijdens onze gesprekken wandel ik met je mee, stel ik vragen en doen we binnen of buiten in de natuur oefeningen. Er is overal ruimte voor. Ik creëer een veilige haven waarbinnen je nieuwe wegen kunt ontdekken, patronen kunt doorbreken en nieuwe verbindingen aan kunt gaan. Je zult ontdekken waar je energie stroomt en met die kennis zul je zelf keuzes kunnen maken.

Hoe gaat het met jouw eigen pad? Wat ligt er voor je? Wat ligt er achter je? Is dit het gewenste resultaat of gebruik je al je overlevingsstrategieën en patronen om je weg te manipuleren? Heb je het gevoel dat je nog in beweging bent, ben je in een diepe kuil terechtgekomen of loop je rondjes? Hoe voelt dit? Waar kun je weer vooruitgang boeken?

Jouw eigen zandpad volgen

Samen gaan we jouw pad op. We kijken naar datgene wat achter en voor je ligt. We onderzoeken samen wat je nodig hebt om het pad dat voor je ligt te kunnen bewandelen. We staan dan eventjes stil en we nemen de tijd om rond te kijken. Tijdens onze gesprekken wandel ik met je mee. Ik geef je de ruimte die je nodig hebt om je pad beter te kunnen zien en te begrijpen. Je zult ontdekken hoe je de eerste stap kunt zetten en/of hoe je je pad verder kunt bewandelen. De oefeningen die we doen zijn afgestemd op jouw ontwikkelingsproces. Samen zullen we de kern bereiken en dat zal je de ruimte geven om andere keuzes te maken, om patronen te doorbreken en om je weg te vervolgen.

We hebben vaak zelf het gevoel dat we moeten veranderen, maar je hoeft niet te veranderen. Je hoeft de persoon die je bent of datgene wat je met je meedraagt niet weg te schuiven. Je kunt gegrond zijn en je eigen kracht en energie ervaren wanneer je de kwaliteiten, patronen en liefde gebruikt die je hebt.

Ben je benieuwd naar je eigen pad? Wil je anders met je patronen en gevoelens omgaan? Energie, liefde en levensgeluk ervaren?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.

contact opnemen